Rooigal

Rooigal

Вдъхновени от природата

Захранени от чистия въздух и кристалната вода на планинските потоци, фините листа на растението ройбос съдържат високи нива на антиоксиданти, за да се защитят през горещото и сухо лято, когато температурите достигат 48 ºC. Берат се през горещата част на деня, когато нивата на антиоксиданти са най-високи, като висококачественият екстракт се произвежда от неферментирал зелен ройбос с помощта на пара и вода.

Изследванията демонстрират какво причинява околната среда на кожата ни. Излагането на слънце причинява преждевременно остаряване и възпаления, като кожата постепенно губи способността да се възстановява от ежедневните поражения. Също така, замърсената околна среда, химикалите и газовете във въздуха, климатиците, които изсушават кожата, както и резултатите от лоша диета, липса на почивка и стрес създават свободни радикали, които могат да нарушат процеса на възстановяване на кожата.

Антиоксидантите, които се съдържат в растителните екстракти и витамините, противодействат на вредния ефект от свободните радикали, защитават естествената способност на кожата да се възстановява, лекува и регенерира. Това помага на вашата кожа да остане по-гладка, млада и бляскава за по-дълго.

„Автентични, ефективни продукти на достъпни цени, които съчетават науката на съвременната грижа за кожата с доказаната ефективност на натуралните растителни екстракти.“

Повече за Rooigal намерете ТУК и ТУК


Rooigal Rooigal Rooigal

Rooigal

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *