Родени да тичаме

Ивайло Соколов – Родени да Тичаме

Родени да тичамеЗаповядайте на една нестандартна тренировка, различна от тези във фитнеса.

Аз съм професионален спортист повече от 20 години и в моите тренировки наблягам на тичането в естествени условия – паркове, градини, сред природата, защото знам ефекта от тичането и превръщането му в начин на живот.

Ще си поговорим защо сме родени да тичаме, ще усвоите правилните техники на тичане, което ще ви направи по-ефективни и ще подобри бягането и издръжливостта ви. Ще бъдете в състояние да тичате по-лесно, по-бързо и по-далече със същите усилия. Продължаваме с практическата част като загреем тялото за предстоящото тичане на открито, след което всички заедно ще излезем навън в прекрасния зелен парк, за да приложим всичко научено и да се насладим на тичането всички заедно. Ще завършим отново в шатрата, като направим полезни упражнения за коремната област и за финал ще релаксираме с упражнения за разтягане, за да възстановим мускулатурата.

Елате, за да ви влюбя в тичането!

Очаквам ви!

Дата и час: 11.06.2016 – 15:00

Родени да тичаме

Повече информация за Ивайло Соколов

Родени да тичаме

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *