R&B

R&BВ R&B готвим с био и натурални съставки, с които храним и нашите семейства. При нас можете да поръчате храна с много специфични изисквания и те да бъдат спазени на 100%. Повечето ни рецепти са без захар, използваме за подслаждане био фурми, кленов сироп клас А и суров мед (в нашите рецепти, меда не минава топлинна обработка). Мазнините, с които използваме са био кокосово и какаово масло и зехтин.

Можем да приготвим десерти без брашно, без глутен, без лактоза, без яйца … Имаме опит в приготвянето на храна за хора, които имат различни алергии, само трябва да знаем какво да не включваме. При това тези специални рецепти имат уникален вкус и нико няма да усети, например, че тортата или браунито е безглутеново или без захар. Вкусно и витаминозно хранене без вина!

Повече за R&B намерете ТУК и ТУК


R&B R&B R&B

R&B

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *