Роули

РоулиРоули е малка къщичка за сурови кулинарни експерименти.“ – така казват Веси и Павла. Може да им вярвате на всяка дума. „Малка“ защото, встъпвайки в тяхното магазинче-работилница ще откриете един малък свят, пълен с цветове, аромат и много любов. „Къщичка“, защото в дома на Роули ще се почувствате „у дома“ и когато си тръгне оттам, ще усетите, че взимате със себе си късче уют.

Дали Роули е място за кулинария? И още как! Там се готви, кълца, меси, бърка, разбива, пасира, смесва, разбухва, овкусява и оцветява и то с пълна пара! А че всичко е един голям вкусен експеримент – това ще разберете с небцето си! Защото в „Роули“ се готви само с натурални продукти – без бяла захар, бяло брашно, консерванти, оцветители и рафинирани мазнини. И въпреки това десертите им са впечатляващо незабравими! И искате пак и пак!

„Роули – пак и пак!“

Повече за Роули

Роули

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *