Пудинг Круша

Пудинг Круша

Здравей!

Това е един невероятно вкусен суров десерт, който може да си приготвиш много лесно и бързо! Обожавам круши и този се нарежда между любимите ми десерти! Опитай ;)

СЪСТАВКИ:

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Постави авокадото, една круша, фурмите и млякото в блендер и блендирай! Добави още течност ако е необходимо. Може да използваш кухненски робот или пасатор ;) Нарежи втората круша на кубчета и ги разбъркай в купичка с готовия крем. Получават се 2 порции.

Да ти е сладко и крушено! ;)

Пудинг Круша

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *