Протеинови Хапки

Протеинови Хапки

Здравей!

Това е една рецепта за даващи енергия, невероятно вкусни хапки! Разбира се, прави се изключително лесно :)

Приготви ги и ги вземи със себе си, когато бързаш и нямаш време да се нахраниш, когато излезеш на дълга разходка, използвай ги като източник на енергия или просто ги сподели с любими за теб хора!

Съставки:

Начин на приготвяне:

Постави накиснатото кашу и конопения протеин в кухненски робот. Разбий докато се получи хомогенна смес, малко по-едра от брашно. След това добави фурмите една по една до получаване на смес като тесто. Прибави счуканите какаови зърна и разбий съвсем малко. Оформи топчета и ги остави в хладилника за час, за да стегнат. Навлажнявай ръцете си ако сместа залепва по тях. Ако искаш може да го оваляш в кокос или нещо по твой избор ;)

От рецептата се получават около 20 топчета. Съхранявай в хладилник до 5 дни или замрази.

Да ти е сладко и енергийно! ;)

Разбери защо е важно да накисваме ядките преди да ги хапваме ТУК.


Протеинови Хапки

Протеинови Хапки

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *