5 ДНЕВНА ПРОГРАМА

5 Дневна Програма

Описание и насоки

Описание на 5 дневният детокс, мотивация и кратки насоки.

5 Дневна Програма

Важно преди да започнеш

Важни насоки, съвети и информация преди старта на програмата. Прочети задължително :).

5 Дневна Програма

Коментари и Препоръки

Прочети коментари и впечатления на тези, които вече са изпълнили програмата :)

 

5 Дневна Програма

Програма, Пазар, Необходима техника

Виж пълната програма ден по ден. Изтегли своя безплатен Планер и Списък с необходимите продукти. Виж какво ти е необходимо, за да започнеш.

5 Дневна Програма

Виж всички рецепти

Виж как се правят всички сокове и смутита. 

5 Дневна Програма

Захранване

Една от най-важните части! Виж как да се захраниш правилно, за да запазиш ефекта от програмата.

Изтегли всичко за ПРОГРАМАТА в PDF формат

Изпълнил си програмата и искаш да разкажеш? Сподели историята си тук :)

5 коментара по “5 Дневна Програма”
  1. Здравей Бени,преди време беше поместила модели сокоизстисквачки-бавнооборотни по точно дъвкателни -реших да си купя такъв тип ,определила съм около 500-600лв.бих искала да ми препоръчаш или посъветваш какъв модел и от къде да си я купя бих могла и мъничко повече да дам но предпочитам до 600лв мн.мн.благодаря предварително с тази категория соко….. мн.по добре се изпълняват всички твои рецепти и най-после дойде момента на пълно щастие още веднъж ти благодаря ,бъди здрава ,щастлива и обичана и продължавай да ни радваш с хубави полезни-здравословни идеи и рецепти.

    1. Здравейте Рени, случайно попадам тука на вашето питане за сокоизстисквачка и за този бюджет може да се спрете на нещо от типа на Vita Rama Whole Fruit Slow Juicer V-108, но тъй като нямам опит с нея, а само съм я виждал ми е трудно да я коментирам. Вероятно се справя с повечето плодове и някои зеленчуци, но ако програмата ви включва изстискване на зеленолистни (маруля, спанак, лапат, коприва, филизи от кълнове, магданоз, мента, целина и т.н.) или искате да имате сок със 5 пъти повече магнезий, 17 пъти повече калций и често до 50% повече сок (тоест максимално изцеждане, така че пулпата остава съвсем суха), тогава ви е необходимо нещо от най-високия клас и едно от тях е Angel Juicer. 100% неръждаема стомана тип 304 или 316, миене за 2 минути и максимално количество наситен сок. Разбира се за това качество и цена е по-висока, но си заслужава всеки лев инвестиран в нея, тъй като от вски килограм плод или зеленчук печелите от 1 до 3 чаши повече в сравнение с други уреди и в зависимост от зеленчука.

  2. Здравей, Бени :)

    Искам да направя 5дневна детокс програма, но линковете тук не работят.

    Как мога да стигна до нея :)

    Благодаря

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *