Престиж

Престиж

Историята ни започва на 17 януари 1996 година във Велико Търново, когато двама млади български предприемачи Антон Танев и Георги Георгиев създават фирма „Престиж-96″.

Защо Престиж?

Престиж е синоним на авторитет и добро име. Ние заставаме с името си зад нашите продукти като гаранция за високо качество и чудесен вкус.

Защо 96?

Първата производствена серия беше точно 96 вафли, а днес произвеждаме милиони вафли и бисквити всяка година.

Така вече почти две десетилетия създаваме любимите вкусове на България, като непрекъснато проучваме предпочитанията на нашите потребители и се вслушваме в съветите им. Ние в ‚Престиж-96“ споделяме постоянен стремеж за просперитет, иновация, качество и съвършенство.

„Престиж-96“ АД е един от най-големите производители в хранително-вкусовата индустрия в България и пазарен лидер във всички категории, в които оперира. На Фестивала Престиж ще представи две от здравословните си линии десерти – Престиж Wellness и FRUNU. Компанията е създадена през 1996 година във Велико Търново и вече две десетилетия е пример за успешно предприемачество, отлична инвестиционна политика и търговска стратегия.

Броят на служителите в компанията е над 600 и превръща „Престиж-96“ АД в един от най-големите работодатели във Велико Търново и региона. В края на 2016 година „Престиж-96” АД получи приза „Работодател на годината“ за 2016 в категорията „Работодатели със значим принос за осигуряването на заетост на безработни лица на регионалния трудов пазар” от Агенция по заетостта към Министерство на труда и социалната политика.  Заслужено компанията печели в две последователни години наградата „Компания на годината“ за 2015 и 2016  за устойчиво развитие, качество и иновации в производството на захарни изделия и „Любима марка“.

В последните години Престиж развива активна социално отговорна политика с основен фокус в подкрепата на образованието и активния начин на живот на децата и младите хора. През 2016 година „Престиж-96“ АД беше отличена и за цялостната си подкрепа на различни спортни мероприятия и по-специално за  собствените проекти „Футболна лига Престиж“ и баскетболния мач „Престиж Мач на Звездите“ и получи приза „ЗЛАТНО СЪРЦЕ“ за развитието на своята корпоративна и социална политика.

 

Повече за Престиж намерете ТУК и ТУК


Престиж Престиж Престиж

Престиж

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *