Пикник в Парка – Идеи и Предложения

Здравей :)

След Лятната Здравей Кампания решихме да си направим една среща, за да се видим на живо, да си разкажем кой, как, какво е направил, как се е почувствал, да обменим идеи, да похапнем здравословни и интересни неща и да се посмеем заедно :)

Ще се радвам ако имаш възможност да дойдеш! Спокойно може да доведеш семейство и приятели, ще им се зарадвам и на тях ;)

За твое улеснение ще ти дам няколко идеи и съвета как да се приготвиш.

1. Вземи си нещо, на което да седнеш – одеяло, покривка, шалте, възглавнички… изобщо всяко нещо, което би ти било удобно за сядане и за поставяне на храната.

2. Вземи си вода – хубаво е да имаме нещо за пиване през деня, времето може да е топло и да ожаднеем бързо.

3. Вземи си прибори – в зависимост какво си носиш си вземи подходящи прибори – виличка, лъжичка, дървени клечки, чашка, салфетки, които ще са ти особено необходими ако хапваш с пръсти ;)

4. Вземи си нещо за хапване – идеята е да си вземеш нещо, което е здравословно и което обичаш. Нека е нещо, което ще ти е лесно да приготвиш или нещо, което би желал да споделиш с останалите. Така ще може да опитаме много различни неща :) Аз съм замислила да донеса сурови бонбони ;)


Пикник в Парка - Идеи и ПредложенияПикник в Парка - Идеи и ПредложенияПикник в Парка - Идеи и ПредложенияПикник в Парка - Идеи и ПредложенияПикник в Парка - Идеи и ПредложенияПикник в Парка - Идеи и ПредложенияПикник в Парка - Идеи и ПредложенияПикник в Парка - Идеи и ПредложенияПикник в Парка - Идеи и ПредложенияПикник в Парка - Идеи и ПредложенияПикник в Парка - Идеи и ПредложенияПикник в Парка - Идеи и ПредложенияПикник в Парка - Идеи и ПредложенияПикник в Парка - Идеи и ПредложенияПикник в Парка - Идеи и Предложения

Идеи за хапване:

 • зеленчуци на лентички с добавка хумус или песто
 • зеленчуци на фурна
 • зеленчукови или нахутени кюфтенца
 • пълнозърнест хляб с квас с авокадо / домат / краставица / козе сирене / яйце
 • киноа със зеленчуци
 • салата в буркан или къпа – цвекло / морков / ябълка – краставица / домат / зеленолистни / семена
 • сезонни плодове
 • смути или сок
 • лимонада – лимон, вода, мента, мед – в стъклена бутилка
 • чиа пудинг
 • суров или печен здравословен десерт

Опции има безброй. Ако искаш точна рецепта, може да разгледаш ТЕЗИ РЕЦЕПТИ

Датата е 13.09.2015 – неделя, часът е 12.15, мястото е Южен Парк а ето я и полянката за пикника:

Пикник в Парка - Идеи и Предложения

Присъедини се към всички останали и във Фейсбук – Пикник Събитие

До скоро!

Бени

Пикник в Парка - Идеи и Предложения

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *