Кажи Здравей на Здравето!


Опитай вкусните и лесни детокс програми на Здравей, включващи прясно изцедени сокове и смутита, както и прекрасни салати и супи!


 

Програми


Програми


Програми


Програми


Програми


Програми


 


Открих страницата на "Здравей" във фейсбук и изпробвах една детокс програма. Тогава постигнах страхотни резултати и се пристрастих към фрешовете и зелените смутита. :) Качих много килограми през последната година и тялото ми не можеше да ги понесе - появиха се болки в кръста, не се чувствах комфортно в кожата си. Направи 5 дневния детокс, но издържах 7 дни. С лятното предизвикателство се чувствах чудесно, нямах апетит, имах прилив на енергия. -4кг и -4см от талията, като през това време ходех 3 пъти седмично на фитнес. Огледалото показва друга фигура. Съжалявам, че не си направих снимки - "преди - след". Аз я препоръчвам непрекъснато на приятелки, а даже имам и успех с една, която под мое ръководство свали 4 кг. Програмата действа както никоя диета не може. Започнах да следя какво ям и да се храня по-здравословно отпреди. Сайтът е чудесна идея, особено за хора като мен, които имат нужда от подкрепа, мотивация и контрол. Всички предизвикателства ми харесват, ходих пеш през май, ще се включвам и в други.
Ивелина Рангелова
53г. / Учител
Много пъти съм опитвала и знам, че се чувствам супер след това! Направих програма от сайта Здравей. Не съм имала никакви проблеми, никакво главоболие или други, но това може би е тъй като съм правила и преди доста детоксикации. Чувствам се с повече енергия, изглеждам по-вталена, въпреки, че не съм свалила повече от 1 кило, но това е само временно докато не започна да ям отново и готвени храни въпреки, че винаги са здравословни. Не ми се спи непрекъснато вече. Препоръчвам програмата, защото ме кара да се чувствам добре. Преди доста време Здравей промени живота ми към по-добро. Още първия път, когато направих програма от сайта на Здравей ме накара да се замисля. Не съм сигурна, но мисля, че това беше момента, в който започнах да се храня по-здравословно от всякога. Здравей е много хубав! Много е мотивиращ, зареждащ с много енергия и позитивизъм! Браво!
Катрин
32г. / Финансов Мениджър
Гледах преди година Fat, Sick and Nearly Dead, винаги съм обичала плодове и зеленчуци, привлече ме идеята за рестартиране на метаболизма и изобщо отношението към храненето. Започнах програмата с идеята най-вече да сваля излишните килограми. Следвах посочената програма, с някой и друг домат на обяд;) Съвсем нормално се чувствах, не съм страдала от главоболие или от мисълта, че се лишавам от нещо. Свалих 2 килограма, но ми стават дрехи от 2008 г.;)) Препоръчвам я на всички, които искат да променят начина си на живот към по-добро. Май малко поумнях към края на програмата;) Аз не съм живяла нездравословно и преди, просто ми трябваше малко побутване в друга посока;) Сайтът е прекрасен, важно е да има група за подкрепа и взаимопомощ. Вчера за пръв път ми хареса как ми стои трикото по време на урока по танци;)
Емилия Ганева
35г. / Преводач
Случайно попаднах на страничката във фейсбук преди много време, но все не ми достигаше нещо за да започна. Но когато се заформи групичката за 10-дневният детокс, си казах: "Стига толкова, Маги! Време е да направиш промяна!" :) Имах нужда да изчистя тялото си. Най-вече от натрупаното напрежение и онези 3 кг, които качвам всяка зима :) Стараех се да следвам програмата за 10-дневният детокс, макар и не напълно стриктно, защото съм свикнала да приемам по-малки количества храна и едно от храненията пропусках. Първите два дни имах АДСКО главоболие. Нямаше как да пия повече вода, защото аз винаги си пия около 2,5-3л вода на ден. Но на третият ден и соковете станаха по-приятни, и главоболието отмина. Коремчето ми се прибра, лицето ми се поизчисти от пъпчици и за мое учудване свалих тези 3 кг, макар да не очаквах :) Чувствам се по-лека, по-заредена, по-добре спя, нямам крампи в краката, почти никакви пъпки по лицето и определено ще продължа да следвам примерът, даден с тази програма и режима на захранване след нея. Вече я препоръчах на най-близките си приятелки, но и те като мен са предубедени към зелените смутита. Опитвам се да ги убедя поне да опитат :) Определено се чувствам по-добре, по-лека и по-заредена! Всъщност програмата ми даде насоките. Аз и преди това се стараех да живея здравословно. Но тук намерих много рецепти, а преди се хранех еднообразно - само с определени плодове и зеленчуци, които са ми по-достъпни. Проекта е чудесен! Поздравления за реализацията, за информираността, която предлага и за богатите рецепти. Ще продължавам да го препоръчвам! Признавам си, не следвах упражненията на Руми, макар много да я ценя като инструктор, но просто вкъщи с две деца и никакво пространство...Спортувах през ден - йога и джогинг в природата. Комбинацията с проекта Здравей беше страхотна. Смятам да повтарям сокодните на всяко пълнолуние! Ще продължавам да следя всички публикации в страничката на Здравей и в групата :) БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ! <3
Магдалена Дочева-Пеева
36г. / Счетоводител
Запознах с с Джусинга от блога на Бени. Впечатли ме с разнообразните рецепти и свежите продукти, които включва в менютата. Видях рекламата на Лятната детокс програма и на шега реших да пробвам. Никога досега не бях правила смути у дома. Оказа се не само забавно, но и вкусно преживяване :) Исках да изчистя тялото си от токсините, които ежедневно му доставях преди това посредством сладкиши, хляб и джънк фууд. Стремях се стриктно да изпълнявам рецептите от лятната детокс програма Чувствам се нов човек! Невероятно жизнена, усмихната и готова да покоря света! :) В началото на програмата се появи главоболие, което много бързо прогоних с усмивка и мнооого вода. С 3 кг съм по-лека. Научих за джусинга и смятам занапред да го използвам като начин на живот. Поне едното от храненията ми през деня да е задължително със сок или смути. Препоръчвам програмата, защото е здравословна. Кара те да загърбиш вредните навици и да се почувстваш добре в кожата си. Промени живота ми към по-добро. Накара ме да осъзнае кое е добро за моето тяло. Здравей е прекрасен. Радвам се че има такива ентусиасти като Бени, които помагат на хората да се почувстват добре в тялото си и да го заобичат Искам да благодаря на Бени и на всички които направиха всичко толкова организирано, подредено и достъпно за всички!
Десислава
31г. / Държавен служител
Преди 5 години претърпях операция на щитовидната жлеза. Напълнях много. Изгубих контрол върху физическото и емоционалното си състояние. Реших, че трябва да взема нещата в свои ръце. Открих Здравей и следвах стриктно програмите и напътствията. В последствие започнах да импровизирам, бях възприела "философията". Първите резултати не закъсняха, чувствах се жизнена, лека, работоспособна, усмихната. За 4 месеца минус 20 кг. Вече не приемам никакви лекарства. Любовта и секса в семейството ми възкръснаха ;) Невероятно е какво въздействие оказва начина на хранене върху всеки аспект от живота ни! Бих искала да изкажа огромната си БЛАГОДАРНОСТ към Бени и нейния екип!
Севда Симеонова
41 г. / ст.финансист
Имах нужда от промяна! Не бях доволна от себе си, от живота си, от това как изглеждам и се чувствам! Направих 10 дневната Лятна Програма. Чувствам се жива, щастлива и красива! :) Отслабнах 4.500 кг. и промених режима си на хранене и мисленето си. Тази програма е синоним на здраве! Даже дъщеря ми вече закусва смутита с мен, тя е на 8 години. Здравей е отлично замислен и много добре приложен! Факта, че има толкова последователи и нито една лоша дума е достатъчен! Благодаря на Бени! Щастлива съм! Жива съм! :)
Виолета Кривошиева
38 г. / застраховане
Запознах се от "Здравей" и Бени :). Харесва ми, защото е здравословно и тонизиращо. Честно казано исках да отслабна и да се харесвам повече отчасти - не винаги съм приемала плодовете и зеленчуците в течно състояние, а си ги хапвах нарязани. Чувствам се чудесно от първия ден! Свалих 5 кг и смятам да продължа още да следвам този режим на хранене. Даже препоръчвам програмата, защото виждам и лично се убеждавам в ползите от нея. Промени живота ми и още ще го променя. Съзнанието на човек се избистря, ставаш по-позитивен и добър. Дълго е за обяснение, а и всеки ден се наслагва нещо ново :) Проекта е чудесен и дано повече хора се включат в него! Едно голямо благодаря! Поздравления за инициативата, милите и мотивиращи мейли, окуражаващи и вдъхновяващи статии.....
Анелия
31г. / Адвокат

*Резултите са индивидуални, могат да варират от човек на човек и не са гарантирани.
108 коментара по “Програми”
  1. ЗДРАВЕЙ БЕНИ,
    Много благодаря за подробната информация която получавам.Няма да крия ,че се притеснявам доста дали ще издържа , ще опитам.Одавна искам да променя начина си на живот.Искам да те попитам само мога ли предната вечер да си приготвям всички смутита ,защото съм на работа и няма как да ги правя на момента.Благодаря и приятна вечер.

  2. Здравейте на всички усмивковци от Здравей ! Днес получих чайчетата и искам да споделя щастието , което се разля в ръцете ми . Толкова много информация , позитивна енергия и усмивки бяха събрани в това пакетче ….няма нужда да се мотивирам сама – вие го правите толкова спонтанно ! Обичам ви за това , което сте !

  3. Заинтригува ме този блог.много полезна информация за хора които искат да променят менюто и да се пречистят. Благодаря

  4. Благодаря!! Всички съвети са чудесни и безспорно полезни…!!Научих доста нови неща и вече ги прилагам!!Радвам се че попаднах на вас и вашите съвети и най-вече нагледният пример за ползата да живееш природосъобразно!!Успехи във всичко ви желая!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *