Сдъвкваща OMEGA

Здравей!

Представям ти една вертикална сдъвкваща сокоизстисквачка. Тя притежава всички качества на бавно пресоващите сокоизстисквачки, но и се отличава с бързина и лесно подаване на плодовете и зеленчуците. Справя се много добре както и със зеленолистни зеленчуци, така и с плодове. Също така прави и ядкови млека.

Ако търсиш баланс между качествата на сдъвкващите сокоизстисквачки и бързи по-близка до тази на центрофугите, това е правилният избор.

ПЛЮСОВЕ

Изстисква качествен сок, който е с много по-високо съдържание на витамини, минерали и полезни хранителни вещества. Изстисква сок от всякакви зеленолистни зеленчуци и треви, справя се добре и с плодове. Извлича повече сок от центрофугите. Може да си правиш комбиниран сок от плодове и зеленчуци. По-бърза е от другите сдъвкващи сокоизстисквачки и почти не е необходим натиск и избутване при подаването на плодовете и зеленчуците. Сглобява се и се мие лесно. Прави ядкови млека. Тиха е.

МИНУСИ

По-бавна е от центрофугите. Плодовете и зеленчуците трябва да се нарязват на по-дребни парчета. По-скъпа е.

МНЕНИЕ

За мен тази сокоизстисквачка е най-добрият избор при сдъвкващите. Наистина работи доста бързо и има голям капацитет. Позволява да се правят смесени сокчета и това, че прави ядкови млека е голямо предимство. Ако си готов да инвестираш малко по-голяма сума в Джусинга, с тази сокоизстисквачка няма да сбъркаш. Както се вижда и от клипчето, тя се справи със всички плодове и зеленчуци и сокът, който се получи беше с много добри качества.

При тази машина е постигнато добро равновесия между качество на сока и бързина. Няма да е подходяща за теб само ако си начинаещ и не си сигурен дали ще пиеш сокове редовно или ако си много ограничен във времето, тогава центрофуга е по-добрият избор.

Ако OMEGA ти е допаднала и искаш да научиш повече за нея, може да го направиш ТУК.

Също така, нашите приятели от ФрешМаркет ни предложиха специална отстъпка от цената за теб. Тя е на стойност 5% и може да се възползваш от нея, когато въведеш код ZDRAVEI при поръчката. (отстъпката не важи, когато се застъпва с други промоции)

За всякакви въпроси относно сокоизстисквачките, моля пиши в коментарите и ще ти отговоря възможно най-бързо :)

Сдъвкваща OMEGA

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *