Nuturum – Tena

Nuturum - TenaНатурум ЕООД e официален дистрибутор на продуктите с марката TENA.

Продуктите TENA принадлежат към семейството на шведският концерн SCA (Libresse, Libero, Zewa, Tork)- световен лидер в  производството на санитарно-хигиенни  продукти.

С над 50 годишен опит в борбата с проблемите свързани с инконтиненцията и персоналната  хигиена, TENA предлагa решения и продукти на хората и здравните институции в близо 90 държави по света.

TENA разработва и създава  иновативни продукти, които отговарят на нуждите на всички, независимо дали са за лична употреба, грижа за близък  човек, домове за възрастни хора или болничните заведения.

Мисията на ТЕНА са хората и най-добрата грижа за тях…

Какво да очакват хората от нас:

В TENA сме ангажирани с разработването на продукти и услуги, които свеждат до минимум въздействието на инконтиненцията върху ежедневието на хората. По този начин ние разпознаваме много емоционални проблеми свързани с това състояние. Ето защо искаме да споделим това, което сме научили, и да помогнем да разсеем многобройните митове и табута, които продължават дори днес.

Повече за Нутурум и Тена намерете ТУК и ТУК


Nuturum - Tena Nuturum - Tena Nuturum - Tena

Nuturum - Tena

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *