Нова Музика

Нова Музика„Да пееш на живо, в състезание, пред огромна публика  е подвиг. Да го направиш заедно с още няколко певци и да звучите като един е направо геройство. Те са вдъхновяващи, талантливи и ни карат да настръхваме всеки път, когато ги чуем” – с тези думи Любо Киров представи Вокален състав Нова Музика на финала на „България търси талант” през 2016 година. Една година по-късно един от най- популрните български изпълнители реши и да продуцира младите таланти.

Началото на Вокален състав Нова Музика датира от 2000 година, а в него през годините са участвали множество популярни имена от музикалните формати у нас. Някои от предишните членове на Нова Музика са: Стелияна Христова и Кристина Иванова – победители в Гласът на България, Богомил Бонев, Ана Мария Янакиева и Михаела Маринова – финалисти в Х Фактор, Иван Иванов – представител на България в детска Евровизия 2011.

Единия от големите успехи на състава идва през 2015 година, когато Нова Музика спечели конкурса на Слави Трифонов за подгряваща група на концерта му в зала Арена Армеец. Година след това, състава бе един от финалистите в предаването България Търси Талант.

ФИНАЛИСТИТЕ ОТ „БЪЛГАРИЯ ТЪРСИ ТАЛАНТ” – ВОКАЛЕН СЪСТАВ НОВА МУЗИКА ИМАТ И ПЪРВИ САМОСТОЯТЕЛЕН СИНГЪЛ

Песента на Нова Музика  се казва „Има Смисъл“ и е по текст написан от друго популярно име в българския шоубизнес – Михаела Филева. Музиката и аранжимента е на Боян Христов, написал няколко хита в последно време като „Нека Вали“ на Мария Илиева и „Знам“ на Любо Киров.

Виж Фен Страницата им тук


Нова Музика Нова Музика Нова Музика

Нова Музика

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *