Натюр.БГ

Натюр.БГСъздадохме семейната ни компания Натюр.БГ преди близо 20 години с основна мисия да разпространяваме здравословни, диабетични и био-храни. По това време не се говореше много за здравословен начин на живот, а и дори човек да беше информиран, трудно се намираха необходимите продукти. С течение на времето започнахме да подписваме продуктите ни с Natur.BG и да произвеждаме собствени.

Наш продукт са БИО ръжени пълнозърнести солети НАТЮР. Те са подходящи за малки деца и хора, които желаят да се хранят балансирано. Богати са на минерали и са с нисък гликемичен индекс и енергийна стойност, както и намаляват риска от констипация.

БИО Брезова вода е чист извлек от дървото бреза. Добива се само в няколко седмици през пролетта. Помага при камъни в бъбреците и е богата на минерали.

Други наши продукти са Петмез Натюр, чиа, киноа, био какаови зърна.

Заповядайте да опитате нашите продукти по време на Фестивала на здравето на щанд 37: NATUR.BG – био ръжени солети, био брезов сок, био продукти.

Повече за Natur.bg

Натюр.БГ

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *