Нар с Ябълка

Нар с Ябълка

Здравей!

Това е вариация на сокът от Нар. Нарът и ябълката правят една невероятно вкусна комбинация ;)

Нарът съдържа калций, фосфор, желязо, натрий, калий, малки количества витамин А, витамин С и магнезий. Нарът забавя стареенето на клетките, съдържа много антиоксиданти, предпазва от атеросклероза, препоръчва се при анемия, предотвратява задържането на течности в организма, облекчава спазми и диария, помага при сърдечно съдови проблеми, ниско калоричен е.

СЪСТАВКИ:

1 нар
2 ябълки

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Изстискай зърната от нара и ябълката със сокоизстисквачка, налей в чаша и се наслади ;) Как да изрониш зърната виж тук или тук. Участничка в Здравей, сподели, че става и много лесно като се изстиска на сокоизстисквачка за цитруси, все едно изстисквате портокал или лимон :)

Нар с Ябълка

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *