MIAM

MIAMMIAM е концепция за по-вкусно и различно хранене, при това извън сцената на традиционната вечеря в ресторант. Нашата мисия е да предложим на клиентите си една нова алтернатива на храненето навън, която да им гарантира напълно ново и различно по стил кулинарно изживяване.

За нас, които готвим в MIAM, вкусната храна се крие в използването на най-добрите сезонни и чисти продукти, „натуралния“ вкус и красивото поднасяне. Нашата философия е да съчетаваме вниманието към детайлите, опита и знанията натрупани в професионалната кухня, с усещането за топлина и неподправеност на домашно приготвената храна. И тъй като воденето на здравословен живот със спорт и пълноценно хранене е наша движеща сила, се стремим да предаваме това и на клиентите ни. Така в MIAM заменяме много от традиционните методи на готвене с по-здравословни, като същевременно обръщаме голямо внимание на качеството и разнообразието на продуктите, тяхната хранителна стойност, и дори обичаме да отглеждаме наши кълнове и поници, събираме диви билки, ферментираме храни и месим полезен хляб. Всяко от менютата ни е уникално и старателно планирано, за да отговаря на предпочитанията на клиентите ни за свежа, полезна и възбуждаща интереса храна, приготвена с най-добрите продукти, които откриваме на пазара.

Повече за MIAM

MIAM

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *