Ментова Ряпа

Ментова Ряпа

Здравей!

В сезона на ряпата ти предлагам още една нестандартна, но много свежа и вкусна рецепта! Опитите ми с ряпа стартираха малко скептично, защото преди съм опитвала, но с не много голям успех. Ала този път разбрах, че е много важно количеството и вида на ряпата, както и с какво се комбинира ;) А тази рецепта се получи невероятно вкусно и ще се радвам много ако я опиташ!

Ще е много хубаво ако успееш да включиш ряпата в ежедневието си през зимата, защото тя е много полезна! Богата е на витамин С, има противовъзпалително действие и засилва имунната ни система. Ряпата се отразява добре на храносмилателната ни система и стимулира работата на жлъчката. Освен това тя ни тонизира и ни помага да понасяме по-леко стреса от заобикалящата ни среда.

СЪСТАВКИ:

  • 2 ябълки
  • 1/2 лимон
  • 150 гр бяла ряпа
  • 7-8 листа мента

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Изстискай със сокоизстисквачка ряпата, ябълките, ментата и лимона и се наслади на това свежо сокче! Съвет: Сложи ментата между ябълките, за да изстискваш повече сок от нея.

Усмихни се!

Ментова Ряпа

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *