Мандала – център за цялостна трансформация

Мандала – център за цялостна трансформация

Ние сме Мандала – център за йога и цялостна трансформация. Съществуваме като йога студио „Йога Мандала“ в София от 8 години, а от 2 година сме център за цялостна трансформация. Това е безопасно пространство, в което всеки посетител се чувства сигурен и подкрепен в личната си трансформация. Нашата мисия е да предложим на посетителите си разнообразни практики и терапии, които задоволяват нуждата на съвременния човек да намери едно по-цялостно съществуване отвъд оцеляването. Стремим се да предоставяме цялостен подход на работа, чрез който всеки човек да намери алтернативни решения на проблемите на съвремието, за да съчетае материалното благоденствие и духовното развитие.
В Център Мандала може да се насладите на голямо разнообразие от физически, духовни и емоционални практики и събития, които ще помогнат на всеки посетител да бъде по-близко да мечтания живот и състояние на духа.
Тази малка частица, която търсиш, за да намериш баланса си е вътре в теб. Ела да я потърсим заедно.

Повече за Мандала

Мандала – център за цялостна трансформация

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
2 коментара по “Мандала – център за цялостна трансформация”
 1. Здравейте,
  аз съм част от едно сдружение на психолози и обучители.
  Бих искала да попитам как мога да се свържа с Вас по повод на едни групови терапии, които провеждаме за хора със сходни проблеми, относно зали, които предлагате, наеми, реклами и тн.
  Моля, ако е възможно да получа отговор на ел. поща за да усъществим евентоална среща и договаряне.

  Благодаря предварително!

  1. Здравей :) Това е сайтът на студио „Йога Мандала“: http://yogamandala.net/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *