Малиново Лято

Малиново Лято

Здравей!

На вълна лято съм! И за това ти предлагам този изключително лесен, неустоимо вкусен и изобщо прекрасен суров сладолед. Съставките са само две! Вкусът определено си заслужава ;)

Съветвам те винаги да имаш в камерата си някои и друг замразен банан и горски плодове. Така винаги когато ти се прияде вкусен сладолед или имаш гости, които искаш да изненадаш, ще знаеш, че си на 5 минутки от най-вкусния и здравословен сладолед ;)

СЪСТАВКИ:

  • 2 замразени банана
  • 2 шепи замразени малини

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Нарежи бананите на кръгчета и ги замрази. Замрази и малинките. Когато решиш, че ти се хапва сладолед ги извади, остави ги мъничко да се поотпуснат, за да не си счупиш уреда. След това раздели бананите, защото обикновено са слепнали, и ги добави заедно с малините в кухненския си робот, мощен блендер или купата, в която ще ги пасираш. Блендирай ги докато получиш еднороден крем и готово! Може да добавиш нарязани парченца плод, някакви ядки, семена, мента или каквото ти хрумне.

Да ти е сладко, малиново, лятно и много мечтателно! :)

Малиново Лято

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *