Магическа Ряпа

Магическа Ряпа

Здравей!

Днес ти предлагам една магическа рецепта! Черната ряпа има малко по-различен вкус от другите репи, защото е по-силна и по-лютива. Това прави и този сок толкова интересен и нестандартен :) Ако си в настроение за експерименти това е точната рецепта за теб! ;)

Черната ряпа е много богата на витамин С и витамини от групата В, тя съдържа калий, калций, магнезий, фосфор и малки количества цинк, мед, селен и манган. Тази ряпа е мощен антиоксидант. Тя ни помага да изхвърлим токсините, подпомага работата на черния дроб, изчиства кръвта ни и допринася за по-добрата работа на храносмилателната ни система. Сокът от черната ряпа засилва имунната ни система и е подходяща при бронхит.

СЪСТАВКИ:

  • 2 ябълки
  • 1/2 лимон
  • 1/3 тиквичка ( или краставица )
  • 1 резен черна ряпа – около 1 см дебелина

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Изстискай със сокоизстисквачка ряпата, ябълките, тиквичката и лимона. Бързо, лесно и магическо ;)

Магическа Ряпа

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *