Loving Hut

Loving HutLoving Hut е най-голямата международна верига вегански заведения и ресторанти в света. По света има над 200 заведения носещи емблемата на Loving Hut, простиращи се в страни в Азия, Европа, Северна Америка, Централна Америка, Южна Америка, Австралия и Нова Зеландия. Loving Hut София е първото веганско заведение от веригата в България.

При нас не се използва бяла захар. Нашите сладкиши са подсладени със сушени плодове, агаве или различни видове петмез. Също така не използваме слънчогледово рафинирано олио, а мазнини, които са устойчиви и не стават вредни при термична обработка каквито са тези от оризови или гроздови семена, кокосово масло… В печивата си използваме брашно от лимец, смляно при нас. В заведението ни няма микровълнова печка. Готвим пред нашите клиенти, като разполагаме също и със зала с маси и столове! Loving Hut е създаден с визията, че всички живи същества могат да живеят в мир, любов и хармония заедно. Нашите заведения предлагат пълноценна Любяща храна за тялото, ума, сърцето и душата.

Повече за Loving Hut

Loving Hut

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *