Loving Hut

Loving Hut

Loving Hut София е първото заведение от най-голямата верига вегански заведения в България. То се намира на улица Раковски 113 в центъра на град София – в близост до Националната опера.

При нас не се използва бяла захар. Нашите сладкиши са подсладени с плодове, агаве или различни видове петмез. Също така не използваме слънчогледово рафинирано олио, а мазнини, които са устойчиви и не стават токсични при термична обработка каквито са тези от оризови или гроздови семена, кокосово масло… В печивата си използваме брашно от лимец, смляно при нас. В заведението ни няма микровълнова печка. Готвим пред нашите клиенти, като разполагаме също и със зала с маси и столове!

Loving Hut е създаден с визията, че всички живи същества могат да живеят в мир, любов и хармония заедно. Нашите заведения предлагат на своите клиенти ястия с превъзходен вкус, високо качество и здравословни чисти вегански съставки.

Повече Loving Hut за намерете ТУК и ТУК


Loving Hut Loving Hut Loving Hut

 

Loving Hut

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *