Любов

Любов

Здравей!

Това е едно влюбено смути с мандарини ;) Освен, че ще те накара още повече да се влюбиш в живота, то ще ти донесе много свежест и ще зареди тялото ти с полезни хранителни вещества!

Мандарините са много богати на витамините С,  съдържат и витамините  В1, В2, В5, В6 ниацин, каротин. Тези вкусни цитруси се отразяват добре на храносмилателната и кръвоносната система, повишават тонуса, засилват имунната система и са много добър избор при настинка и бронхит.

СЪСТАВКИ:

  • 6-7 мандарини
  • 1/4 лимон
  • 1 голяма шепа спанак
  • 1/3 авокадо
  • малка шайба джинджифил
  • 1 чл пшенична трева

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Изстискай със сокоизстисквачка мандарините, лимона, спанака и джинджифила и блендирай с авокадото и пшеничната трева :)

Да ти е сладко! ;)

Любов

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *