LifeStore

LifeStoreLifeStore е екип от млади и ентусиазирани хора, които всеки ден се стараят да предлагат на своите клиенти широка гама от био, натурални и здравословни храни, напитки, хранителни добавки и козметика. Отдадени на мисията да те запознават с най-вълнуващото от света на здравословния начин на живот, специалистите от LifeStore ти дават алтернативни решения за специфични хранителни режими и вече все по-често срещаните състояния на хранителна непоносимост, алергия или автоимунни заболявания.

Открий любимите си безглутенови продукти с Orgran, алтернативни безмлечни предложения, представени от VioLife, уникалния автентичен вкус на живата пробиотична напитка Комбуча, натуралните и висококачествени хранителни добавки от природата на Хербамедика… или просто детоксикирай и алкализирай тялото си с каните за вода Santevia.

Запазената марка на LifeStore е бързата доставка, придружена с персонализиран подарък, коректното отношение, вниманието към нуждите на всеки клиент и отдадеността на екипа да ти помагат с всеки изминал ден да откриваш нови и нови хоризонти за своето здраве. С LifeStore да бъдеш здрав… е лесно!

Повече за LifeStore намерете ТУК и ТУК


 

LifeStore LifeStore LifeStore

LifeStore

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *