Лея

ЛеяНие сме Ива, Зуза, Буби и Мария.

Свърза ни активния подход към живота – в спорта, храненето или грижата за семейството. Лея е проекция на нашите въжделения. В нея вложихме мечтата си за сурово, удобно, вкусно и красиво енергийно десертче, което да даде на нас, семействата и приятелите ни незабравимо преживяване.

Ние създадохме  собствен технологичен процес, който използваме при производството на автентичните Лея десерти. Благодарение на това можем да постигнем текстура и вкусови комбинации, които бяха непознати в света на суровите десерти до днес, и които ни дават възможност да постигаме забележително развитие на ароматите, пристрастяващ вкус, и плътен и цветен послевкус.

Тъй като използваме само естествени органични суровини, Лея е като добро вино – със сезонни изменения, нови нюанси в аромата и текстурата, нови преживявания.

Насладете й се!

Повече за Лея научете ТУК и ТУК


Лея Лея Лея

Лея

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *