Как децата ни и ние самите да бъдем здрави?

Как децата ни и ние самите да бъдем здрави?Тема: Как децата ни и ние самите да бъдем здрави?

Водещ: Нели Василева-Стефанова

Дата: 02.07.17

Час: 09:00

За Лекцията: Замисляли ли сте се защо по време на грипна епидемия едни се разболяват, а други не, при положение, че всички сме в контакт с вирусите и бактериите наоколо? Защо някои боледуват рядко и леко, а друго често и продължително? На какво се дължат хроничните болести и наистина ли е задължително с напредване на възрастта да пием по шепа лекарства или може да бъде и другояче? Как можем да се справим с честото боледуване при децата и да се радваме на здраво дете и здраво семейство? Лекцията, която съм подготвила, ще ви помогне да получите отговор на тези и други, свързани с темата въпроси.

За лектора: Специалист по ранно детско и личностно развитие, детски и семеен психолог, класически хомеопат

Повече за Нели – http://babysling-bg.comфейсбук


Как децата ни и ние самите да бъдем здрави? Как децата ни и ние самите да бъдем здрави? Как децата ни и ние самите да бъдем здрави?

Как децата ни и ние самите да бъдем здрави?

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *