Как да живеем активно и пълноценно поне до 120? Практични техники, методи и храни.

Как да живеем активно и пълноценно поне до 120? Практични техники, методи и храни.Тема: Как да живеем активно и пълноценно поне до 120? Практични техники, методи и храни.

Водещ: Антон Андонов

Дата: 01.07.17

Час: 15:00

За Лекцията: Антон ще говори за това какво означава това да имаме качествен и наситен с приятни емоции начин на живот. Как да опознаем себе си, откъде да започнем и как умело да балансираме всеки един от основните елементи, изграждащи пълноценният и осъзнат начин на живот. Той няма да ви даде формулата на щастливият живот, а ще ви помогне сами да намерите своята такава сред морето от информация, което ни заобикаля.

За лектора: Антон води щастлив, осъзнат и буден начин живот, благодарение на хармонията навсякъде около него. Доставя му удоволствие да споделя наученото, добрите практики и навици с хората и да ги вдъхновява към един по-добър и осъзнат живот.

Повече за Антон – 


Как да живеем активно и пълноценно поне до 120? Практични техники, методи и храни. Как да живеем активно и пълноценно поне до 120? Практични техники, методи и храни. Как да живеем активно и пълноценно поне до 120? Практични техники, методи и храни.

Как да живеем активно и пълноценно поне до 120? Практични техники, методи и храни.

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *