Жената предприемач: Създава със страст и остава вярна на себе си

Тема: Жената предприемач: Създава със страст и остава вярна на себе си

Водещ: Анита Класанова

Дата: 02.07.17

Час: 14:00

За Лекцията: Анита Класанова имала една наивна мечта “Да промени, поне сладкото на хората по света”.
Международният успех на десертите Roobar я дарява с нови умения, смелост, много предизвикателства и постоянна смяна на ролите. Като жена предприемач и майка на две деца, Анита ще сподели личният си опит в това да открием страстта си, да направим първата крачка и да задържим ентусиазма си.
Мечтата й я отвежда и до нов социален проект – семейни кулинарни работилници “Направи си сам… с Анита”, които стартират официално на фестивала.

За лектора: Анита Класанова е предприемач и хранителен технолог, създател на десерти Roobar, Курабийница, Kookie Cat и алтернативно пространство за обяд Столова by Roobar. Поддръжник на здравословно и разнообразно хранене от 2006 година насам. Тя обожава сладко и намира “спасението” си в кухнята, вдъхновена от своите две деца. Анита е избрана за една от 100-те успешни жени предприемачи в Европа от сп. The Hundert и е член на Forbes Woman Society България. Организатор и водещ на кулинарни работилници “Направи си сам… с Анита”.

Повече за Анита – 


Жената предприемач: Създава със страст и остава вярна на себе си Жената предприемач: Създава със страст и остава вярна на себе си Жената предприемач: Създава със страст и остава вярна на себе си

Жената предприемач: Създава със страст и остава вярна на себе си

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *