Крем Целувка

Крем Целувка

Здравей!

Този тип десерти е един от любимите ми! Правят се бързо и лесно, а на вкус са много по-хубави от кремовете, които се продават на прах, в магазините. Дори според мен няма база за сравнение ;)

Това кремче може да се приготви по няколко начина, в зависимост от това с какво предпочиташ да направиш този червен цвят – боровинки, нар, малини, дори цвекло!

СЪСТАВКИ:

  • 1 авокадо
  • 1/2 ананас
  • 1 шепа червени боровинки / малини / съвсем тънък резен цвекло или 30 мл сок от нар
  • 12 фурми
  • 100-150 мл вода (в зависимост от мощността на блендера)

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Постави всички съставки в блендер и блендирай! Може да използваш кухненски робот или пасатор ;) Получават се 2-3 порции.

Да ти е сладко и целувчено!

Крем Целувка

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *