Козуначе в чаша

Козуначе в чаша

Здравей!

Козуначе в чаша е една чудесна и здравословна алтернатива на така познатия ни и вкусен козунак. Ако искаш по-време на великденските празници да останеш малко по-здравословен или ако не можеш да хапваш козунак по ред други причини, мисля, че тази алтернатива ще ти допадне много! Разбира се е трудно да се постигне абсолютно същия вкус, но вкуса на Козуначето в чаша не отстъпва по нищо на вкуса на оригиналната версия. Това смути е с изключително плътен, сладък и наподобяващ сладолед вкус и се обзалагам, че стане едно от любимите ти! :)

И разбира се както познатия ни козунак, така и това смути, е препоръчително да се консумират с удоволствие и мярка ;)

СЪСТАВКИ:

  • 200 мл ядково мляко – бадемово, конопено или друго
  • 1 банан
  • 8-10 орехчета
  • 1-2 сл стафиди
  • 3 фурми

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Постави всички съставки в блендера и блендирай за около 45 секунди или до готовност. По желание може да използваш замразен банан за по сладоледен вкус.

Да ти е сладко! ;)

Козуначе в чаша

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Един коментар по “Козуначе в чаша”
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *