Коледни Пости 2015 със Здравей

Здравей!

Много хора спазват дните определени за пости, едни поради религиозни причини, други, за да калят волята си, трети, за да се разтоварят и пречистят. Според мен времето на постите е идеален случай да дадем на тялото си малко почивка от тежките храни, да го изчистим и презаредим. Също така смятам, че от постите не би било лошо да изключим бялата захар, бялото брашно и огромното количество преработени храни с незнайни съставки.

Коледни Пости 2015 със ЗдравейЗа това ако си решил тази година да се включиш в Коледния пост, Здравей те приканва да го направиш по един осъзнат начин и да изчистиш тялото си не само от животинските продукти, но и от другите вредни изкушения. Да съумееш през това време да взимаш правилни решения за това с какво се храниш, да хапваш бавно и съзнателно, да мислиш положително, да правиш добро на хората около теб и да отвориш местенце на щастието!

А най-хубавото е, че за това време може да си създадеш чудесни здравословни навици, които да прилагаш и по-натам в ежедневието и храненето си, а не само по време на пост ;)

За твое улеснение ти предлагам рецепти от сайта на Здравей, с които да разнообразиш менюто си :)

Сокове/Смутита/Ядкови Млека

На сайта може да откриеш изключително много рецепти за различни сокове и смутита, които включват жива и свежа храна. Аз ще изброя моите любими:

СУПИ

Разнообрази с вкусна супичка!

САЛАТИ

Салата не означава само домати и краставици, има огромно разнообразие ;)

ОСНОВНИ

Тук има големи вкусотии!!!

ДЕСЕРТИ И ПЕЧИВА

За дните, в които ти се хапва нещо сладичко ;)

Присъедини се и в Групата на Здравей, където ще се споделят рецепти и ще се обсъжда всичко свързано с постите!

ВКЛЮЧВАМ СЕ СЕГА :)

И не забравяй:

Коледни Пости 2015 със ЗдравейКоледни Пости 2015 със Здравей

Коледни Пости 2015 със Здравей

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
7 коментара по “Коледни Пости 2015 със Здравей”
  1. Здравейте,

    Има правописна грешка – „вкусотиЙ“- под секция ОСНОВНИ :)

    1. По време на пост се спират животинските храни. Млякото от соя, кокос и ядки не е животински продукт,т.е. ДА :)

  2. Ако кажа просто благодаря е малко, но все пак Благодаря даря скоро разбрах по много болезнен начин, че имам камък в бъбрека, разбиха го сега следя ph и приемам Уралит който регулира киселинно-алкалния баланс. Мисля че със вашите идеи ще ми е много по лесно, да постигна същия ефект без намесата на химията. Още един път Благодаря!

  3. Нямам facebook, но се присъединявам и аз.

    Успех на всички. Много е яко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *