Ето я и Прекрасната Коледна Книжка с рецепти Здравей!

Изтегли я или я разгледай още сега! :)

Коледна Книжка Здравей

Коледна Книжка Здравей

18 коментара по “Коледна Книжка Здравей”
 1. Здравейте,
  Честит рожден ден. Бъдете здрави и много вдъхновени.
  Благодаря Ви за хубавите рецепти. Особено за тези за домашен шоколад. Още утре ще ги изпробвам. Всичко най-добро Ви желая :)

 2. Много ми харесва и редовно следя страницата,но за съжаление не мога да присъствам на покани на събития ,защото не живея в България.Желая ви успешна Коледа и бъдете здрави

 3. Здравейте Бени,

  Не умея да пиша вдъхновяващи послания като тези, които изпращате по и-мейл или публикувате на чудесния Ви сайт, но използвам случая – на „малка патеричка“, да честитя Рожденния ден на „Здравей“! Сигурна съм, че сте получили многобройни прекрасни пожелания по този случай, моето е да се сбъдват бързо и леко тези от тях, които са Ви най-близо до сърцето!

  Благодаря и за Коледната книжка, която своевременно сте приготвили и ни предоставяте, за да започнем полека и отдалече подготовката за този вълшебен празник.

  С пожелание за още повече вдъхновение, сили и енергия за истинските добрите Ви дела,
  Антоанета

 4. Здравей,Бени!
  Много благодаря за Коледната книжка и за всички писма,които получавам!Искрено се радвам,че макар и задочно познавам такъв човек,като теб.Човек,който мисли как да подобри начина ни на хранене,който е най-важен за здравето на един човек.Използвам всеки ден все по нещо от твоите рецепти,променям ги по свой начин и се чувствам много добре.Обичам да експериментирам в кухнята,но и да радвам близките си с вкусни неща.
  Пожелавам ти дълги години да създаваш такива прекрасни неща!Бъди жива и здрава и много,много положителни емоции през предстоящите празници!!!!

 5. Честит рожден ден, Бени! Ти си светъл лъч !
  Благодаря, за идеята с която ни помагаш и сътворяваш нови и нови идеи!

 6. Благодаря за чудесния подарък,Прекрасни сте! Благодаря Ви, че ни напомняте за по-различния свят около нас. Успех и радост Ви желая.

 7. Честит Рожден ден на патерица! Благодаря за коледната книжка и за всички вкусни и полезни нещица, с които ни радвате и поднасяте със заразна позитивност!

 8. Много,ама много ми допаднаха всички идеи,но белите сърчица ме впечатлиха

 9. Благодаря за прекрасните рецепти !Ще ги използвам за поста!Целувки

 10. Благодаря за книжката!Със сигурност ще се възползвам от рецептите!

 11. Благодаря за книжката!Прекрасни рецепти-много полезна информация,ще пробвам!

 12. Не само в книжката са страхотни рецептите, но и в сайта.Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *