Koh Libre

Koh LibreKoh Libre предлага уникална кокосова вода и мляко, здравословна и вкусна, подходяща за всеки повод!

Koh Libre е нашият начин да изразим и споделим това, което обичаме. Понякога го наричаме кауза. Създадена през ноември 2013г. (и обмисляна много преди това), Koh Libre цели да предложи здравословна и модерна алтернатива на масовите продукти – с лично отношение. Нашият екип пък цели да сподели страхотни преживявания със страхотни хора! Харесва ни да пътуваме, обичаме приключенията и сме (почти) досадно ентусиазирани, когато открием нещо ново. За добро или лошо, всичко това може да се намери във всяка бутилка Koh Libre в съчетание с интересен вкус и здравословно чувство!

И ако една снимка може да изрази хиляда думи, не можем и да опишем колко много можем да кажем, когато видим някой с Koh Libre Кокосова вода…или с която и да е друга форма на Koh Libre!

Повече за Koh Libre

Koh Libre

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *