Kangoo Jumps

Росица Русева-Янарис – Kangoo Jumps

Kangoo JumpsРоси Русева-­Янарис започва развитието си като спортен инструктор по водна аеробика, аеробика, каланетика и стречинг през 2011 г. Спортът и музиката винаги са били част от живота й, ­ занимавала се е с аеробика, тае-­бо, плуване, сноуборд, каяк, колоездене, спортни танци, модерен балет… Роси e от първите международни Kangoo Jumps инструктори в България и от 2012 г. това е това е нейното основно занимание и любима работа. Преподава Kangoo Jumps както на възрастни, така и на деца и е основна част от екипа на Спортен център Slimfit, където се провежда тренировките си. Slimfit е необикновено място за спорт и срещи, в което са съчетани най-­новите тренировъчни програми с приятна атмосфера и много позитивна енергия.

Канго Джъмпс е аеробна тренировка, която се провежда на специални „подскачащи“ обувки. Kangoo Jumps обувките предпазват (всъщност и подсилват) глезените, пищялите, коленете, бедрата, долната част на гърба и гръбначния стълб. Научните проучвания, направени от НАСА, показват, че упражнението отскок е най­-ефикасното, ефективно и приятно упражнение, което някога е било измислено. Едновременно с това всички телесни клетки, всички мускули и всички органи са мобилизирани и подготвени да бъдат най­-ефективни с всеки направен скок.

Като допълнение към изразходваните калории, с Kangoo Jumps упражненията не са скучни и болезнени, а точно обратното! Тренирайки под звуците на енергична и позитивна музика, вие ще се насладите на всяка минута! Този спорт може да се практикува от деца (6+ г.) и възрастни без ограничение на възрастта и теглото, като не се изисква специална физическа подготовка.

Дата и час: 11.06.2016 – 10:00 и 12.06.2016 – 10:00

Kangoo Jumps

Повече информация за Slim Fit и Kangoo Jumps.

Kangoo Jumps

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *