Канал 3

Канал 3Канал 3 е телевизията на народа!

Канал 3 е най-бързо развиващата се и трупаща доверие телевизия у нас. Реална, достъпна, истинска, неподправена, задаваща вашите въпроси и търсеща важните за обществото отговори. Телевизията, която показва живота ни НА ЖИВО.

Канал 3 винаги е първа на най-горещите точки и събития с актуална информация и коментари. Единствено по Канал 3 можете да гледате най-голямото политическо риалити – Парламентът, на живо всеки път, когато заседава.

Само по Канал 3 можете да гледате и най-зрелищното футболно първенство у нас, мачовете от „В“ групите са всеки уикенд. Не ги пропускайте! Не пропускайте и коментарите НА ЖИВО след всички срещи на националния отбор по футбол и мачовете от „А“ група, както и след други важни спортни събития.

Канал 3 е алтернатива на големите ефирни телевизии, заради своята обективност и гъвкава програма, която се подрежда всекидневно по според новините и събитията на деня.

Телевизията има смелостта да бъде различна и независима и да дава винаги думата на своите зрители. Канал 3 отразява живота ни, търси аргументите, но не насочва аудиторията към определени внушения.

Канал 3 заема само гражданска позиция и не се влияе от икономически и политически сили, което ни прави реална платформа на свободното слово и журналистическия професионализъм, етика и морал.

ПОВЕЧЕ ЗА КАНАЛ 3 ТУК

Канал 3

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *