JuiceBox organic

JuiceBox organicJuiceBox organic е био смути и фреш-бар, в който с много старание и любов приготвяме вкусни и здравословни прясно изцедени смутита и сокове, изцяло от сертифицирани биологични суровини: засищащи кадифени смутита, вдъхновени от гуруто на джусинга Джейсън Вейл и студено пресовани плодови и зеленчукови фрешове.

Нашите продукти са: 100% веган, 100% сурови, със 100% биологично сертифицирани съставки!

Използваме предимно сезонни  суровини от локални доставчици: 90% от използваните плодове и зеленчуци са с произход България или региона. В кокетния ни био магазин ще намерите също био ядки, семена, сурови и guilt-free десерти, биологично кафе и чай, суперхрани. В JuiceBox organic приготвяме индивидуални детокс програми, както и здравословен кетъринг.

Първият ни обект отвори врати в началото на лятото на 2015г – намира се в сърцето на София на ул.Екзарх Йосиф 31, срещу градинката на ЦУМ, а съвсем скоро втори обект ще открием в София Парк, в полите на Витоша.

https://www.facebook.com/juiceboxorganic/

„LET FOOD BE THY MEDICINE”

JuiceBox organic

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *