Шот Джинджифил

Шот Джинджифил

Рецепта за Шот Джинджифил:

  • ½ Ябълка
  • 2 см джинджифил или повече – бъди смел!

Изстискай ябълката и джинджифила със сокоизстисквачка. Може да разрежеш ябълката на две и да затиснеш джинджифила между парчетата, за да получиш максимално сок. Изпий го на екс ;)

Джинджифилът е полезен срещу настинка, може да се каже, че е натурален антибиотик, действа анти-възпалително, намалява холестерола. Съдържа мед, калий, натрий, желязо, калций, цинк, фосфор и магнезий.

Виж видео рецептата ТУК

Шот Джинджифил

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *