Волейбол

ВолейболТема: Волейбол

Водещ: Волейбилно Училище – Владимир Николов

Дата: 02.07.2017

Час: 10:00

За Тренировката: Идеята за волейболното училище възниква по време на Европейското първенство през 2015 г. в София между дългогодишния капитан Владимир Николов и мениджъра на националния отбор по волейбол Стефан Чолаков.  Целта ни е да предоставим възможност на хора от всички възрасти и ниво на спортна култура да практикуват любимата си игра. Такъв проект, насочен към масовия спорт, бе реализиран за първи път в България и бързо придоби популярност, като в рамките на няколко месеца броят на записаните надхвърли 100 души.

Училището предоставя възможност за подобряване на общата физическа култура и специализираните волейболните умения. Нещо повече- през последната година членовете на школата изградиха както като спортен колектив, така и приятелски кръг.

Към настоящия момент в София са записани над 200 трениращи на възраст от 5 до 55 години, като преобладават деца и младежи. От началото на юни 2016 г. имаме сформирани групи в Русе, където вече тренират над 60 души, а от края на ноември пък стартирахме занимания и във Велико Търново.

​Ето и малко допълнителна информация:

  • Класовете са подредени по възраст, пол и ниво на напредналост
  • Тренировките се провеждат два пъти седмично и регулярно се организират лагери извън София
  • При момчетата е сформирана и напреднала група, които се готвят по-специализирано. 8 деца от тази група бяха картотекирани в „Левски София“, където продължават развитието си към професионалния волейбол.

Волейболът не е само спорт, той е и начин на живот, който изгражда личността, учи на последователност и самодисциплина.  Волейболът е отворена врата и ние от училище “Владимир Николов” искаме да дадем възможност на всички желаещи да усетят емоцията на играта.

Повече за Волейбилно Училище – Владимир Николов – vladovolley.com – фейсбук


Волейбол Волейбол Волейбол

Волейбол

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *