Healthy Wealthy

Healthy WealthyКазвам се Бояна, но доста от приятелите ми ме наричат Шаги, на 28 години съм и имам син на 3 години, който е моята сила и вдъхновение. Вярвам, че за да бъдем здрави е нужно да се грижим за телата, ума и духа си всеки ден и че истинското здраве започва с храната! (и продължава с движението и хубавите емоции) :) Мечтата ми е хората и най-вече всички деца да живеят здрави и щастливи. Житейският ми път ме срещна с продуктите на АкваСорс.

Компанията е основана през 1994 г. от двама от водещите хомеопати във Великобритания – Дейвид Хауъл и Робърт Дейвидсън и има семпла философия – „най-прекият път към отличното здраве е да сме сигурни, че тялото ни получава от естествени източници всички важни хранителни вещества, от които се нуждае.“ Затова фирмата предлага висококачетсвени продукти като АФА (микроводорасли от езерото Кламат), Коластра, Мака, Есенциални мастни киселини, Кoензим Q10, Суперантиоксидант, Пробиотици, Плодова Енергия, Зелена Енергия. Те ми върнаха енергията, жизнените сили и усмивката. Моето желание е да показвам на хората, че правилното хранене е изключително важно и необходимо, а в допълнение, познаването и използването на суперхрани променя нашата нагласата и създава в умовете ни нов модел за здраве!

Повече за АкваСорс

Healthy Wealthy

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *