Начало

Начало

Начало

Начало

Начало

Начало


НачалоСевда Симеонова41 г. / ст.финансист
Преди 5 години претърпях операция на щитовидната жлеза. Напълнях много. Изгубих контрол върху физическото и емоционалното си състояние. Реших, че трябва да взема нещата в свои ръце. Открих Здравей и следвах стриктно програмите и напътствията. В последствие започнах да импровизирам, бях възприела "философията".
Първите резултати не закъсняха, чувствах се жизнена, лека, работоспособна, усмихната. За 4 месеца минус 20 кг. Вече не приемам никакви лекарства. Любовта и секса в семейството ми възкръснаха ;) Невероятно е какво въздействие оказва начина на хранене върху всеки аспект от живота ни! Бих искала да изкажа огромната си БЛАГОДАРНОСТ към Бени и нейния екип!*
НачалоВиолета Кривошиева38 г. / застраховане
Имах нужда от промяна! Не бях доволна от себе си, от живота си, от това как изглеждам и се чувствам!
Направих 10 дневната Лятна Програма. Чувствам се жива, щастлива и красива! :) Отслабнах 4.500 кг.* и промених режима си на хранене и мисленето си. Тази програма е синоним на здраве! Даже дъщеря ми вече закусва смутита с мен, тя е на 8 години.
Здравей е отлично замислен и много добре приложен! Факта, че има толкова последователи и нито една лоша дума, е достатачен! Благодаря на Бени! Щастлива съм! Жива съм! :)
НачалоНадежда25 г. / студентка
Мотивацията ми е да доставя повече витамини на тяло си и то да се чувства добре, следвах Лятната Програма на Здравей. Чувствам се прекрасно и по време и след това, пълна с енергия.
Не съм искала да свалям килограми, но все пак свалих 2 кг. Изглеждам свежа и тонизирана.*
Здравей промени начина ми на живот и на хранене. Мисля, че е много полезен за много хора, информацията е точно и лесно поднесена. Искам да ти благодаря, Бени! Помагаш на много хора, които са потънали в ежедневието си и не се замислят колко вредни храни ядат. Радвам се, че вече не съм от тях.
НачалоДиана29 г. / софтуерен консултант

Случайно попаднах на сайта ви. Привлече ме идеята да опитам нещо по-различно, което не съм правила до момента. Направих 10 дневната детокс програма, идеята ми първоначално беше свалянето на килограми.

Отслабнах с 5 кг, лицето ми се поизчисти от неприятните пъпки. Мисля, че вече ще се замислям много повече какво слагам в устата си.*

Проектът Здравей е уникален! Продължавайте все така да вдъхновявате хората.

НачалоИвелина Рангелова53 г. / учител
Качих много килограми през последната година - появиха се болки в кръста, не се чувствах комфортно в кожата си.
Открих "Здравей" във фейсбук и изпробвах една детокс програма. С Лятното Предизвикателство се чувствах чудесно, нямах апетит, имах прилив на енергия. Резултатите до момента: -4кг и -4 см от талията, като през това време ходех 3 пъти седмично на фитнес. Огледалото показва друга фигура.*
Идеята на Проекта Здравей е чудесна, особено за хора като мен, които имат нужда от подкрепа, мотивация и контрол!
НачалоГалина Цонева39 г. / комуникации
Започнах по здравословни причини и не само. Имах нужда да намаля малко теглото си. Харесва ми това, че храним тялото си на клетъчно ниво. Тялото ни не гладува за полезни вещества.
Направих 10 дневната програма. Чувствам се повече от прекрасно. Резултата е минус 6 кг и видима външна промяна - всички ми завиждат :) Промени се мисленето ми, светогледа. В момента семейният хладилник "пращи" от плодове и зеленчуци.*
Материалите на Бени те карат неволно да се замислиш какво правиш със себе си и тялото си. Проекта е невероятен. Благодаря ви, че създадохте този сайт :)
*Резултите са индивидуални, могат да варират от човек на човек и не са гарантирани.