Handmaids

HandmaidsЧисто, натурално и лично, направено с ръце и сърце

Основните виновници за това Handmaids да се случи, сме две момичета, всяка от които се занимава с нещо различно. Съвкупно сме работили какво ли не – от студентски почасови работи, през обикновен служител – до служител на месеца, до шефски позиции, но все с обувки, все облечени и изгладени, а обичаме да ходим боси! Така че, в един момент, дали чашата преля или просто се престрашихме – създадохме Handmaids. Започнахме с един лавандулов балсам за себе си, и за племенниците, и за приятели. И когато приятел на приятел ни се обади за същото си казахме, като всеки средно предприемчив човек – има ниша, има продукт. Ние вярвахме, че можем да направим не просто добър сбор от суровини, а да добавим стойност с внимание и ръчен труд и да създадем бранд, с който да се гордеем – български бранд конкурентен на световния пазар.

Ние, българите имаме стара, даже древна връзка с билките. Имали сме и добра традиция в индустриалния смисъл на думата. България е неотдавнашния най-голям производител на розово масло, а днес на лавандула.

Много народи биха се гордели с това. А гордостта означава уважение, внимание и добър дизайн. Опаковките ни са с минимален пакетаж, защото ценим природата и насърчаваме клиентите си да използват празните алуминиеви кутийки за друго. Но за нас, тайната е в качеството на съставките. Като говорим за храна, не се замисляме дали ще изберем домашни яйца или от магазина; предпочитаме на баба баницата, вместо баничка в пликче. Тук е същото. Handmaids приготвяме храна за кожата. Влагаме добрите съставки, много желание и щипка любов и се получава магия. Правим нещата сякаш ги правим за себе си.

От февруари 2016 вече съвсем отговорно и фициално можем да заявяваме, че сме сертифицирани като фирма „без жестокост“ към международната организация PETA (People for the Ethical Treatment of Animals*). Този сертификат е нашата гаранция и удостоверение, че нито една съставка, която използваме, наша формула или краен продукт не е изпитван върху животни.

Повече за Handmaids

Handmaids

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *