Ядки Гривас

Ядки ГривасЯдки с марката Гривас водят началото си от 1991г. и олицетворяват идеите и принципите на фамилия Гривови. През годините фамилните ценности са причината за постоянно усъвършенстване на преработката и съхранението на ядки с въвеждане на най-новите технологии в сферата на хранително-вкусовата промишленост. За разлика от всички обработени ядки, които имат наситен вкус, суровите доставят удоволствие и вкуса на природните богатства на нашата планета. Те допринасят за добро здраве и тонус в забързаното ежедневие.

Всички съставки, витамини и минерали са съхранени във вид, който благоприятства абсорбацията на веществата в организма. В суровите ядки мастните киселини са мононаситени, което предотвратява натрупването на мазнини в организма. Най-разпространените елементи в ядките, полезни за организма са желязо, витамин Б, Е, Д, Омега 3 и Омега 6, ниацин, фолиева киселина, високо съдържание на протеини и въглехидрати, мелатонин, и много антиоксиданти.

Повече за Гривас

 

Ядки Гривас

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *