Ядки Гривас


Ядки ГривасЯДКИ ГРИВАС

Ядки с марката Гривас водят началото си от 1991г. и олицетворяват идеите и принципите на фамилия Гривови. През годините фамилните ценности са причината за постоянно усъвършенстване на преработката и съхранението на ядки с въвеждане на най-новите технологии в сферата на хранително-вкусовата промишленост.
За разлика от всички обработени ядки, които имат наситен вкус, суровите доставят удоволствие и вкуса на природните богатства на нашата планета. Те допринасят за добро здраве и тонус в забързаното ежедневие. Всички съставки, витамини и минерали са съхранени във вид, който благоприятства абсорбацията на веществата в организма. В суровите ядки мастните киселини са мононаситени, което предотвратява натрупването на мазнини в организма. Най-разпространените елементи в ядките, полезни за организма са желязо, витамин Б, Е, Д, Омега 3 и Омега 6, ниацин, фолиева киселина, високо съдържание на протеини и въглехидрати, мелатонин, и много антиоксиданти.

Повече за Ядки Гривас

Ядки Гривас

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *