Сдъвкваща GreenPower

Здравей!

Това е двувалова, вертикална,  сдъвкваща сокоизстисквачка GreenPower. За тези сокоизстисквачки казват, че изстискват повече сок, благодарение на двата вала. Както и че имат биомагнитна технология, която включва двата вала на машината, които имат намагнетизирана сърцевина и кана за сок с вградени в дъното мощни неодимови магнити. Тази технология позволява извличането на повече и по-здравословен сок. Молекулите на сока се поляризират и подреждат в дълги вериги, което подобрява усвояването на полезните съставки на сока. Поляризацията на молекулите на сока удължава и срока му на съхранение в хладилник.

Този тип сокоизтисквачки са за хора, които целят изключително качествен сок и изстискват често треви и листни зеленчуци.

ПЛЮСОВЕ

Изстисква много качествен и дълготраен сок – до 72 часа в хладилник, сокът е с много по-високо съдържание на витамини, минерали и полезни хранителни вещества. Изстисква по-голямо количество сок от плодовете и зеленчуците, благодарение на двата вала. Сглобява се и се мие лесно. Тиха е.

МИНУСИ

По-бавна е от сокоизстисквачките тип центрофуга – ако целиш бързо правене на сок, това няма да е най-подходящият избор. По-скъпа е. Ако искаш да изстискваш смесен сок от плодове и зеленчуци, трябва да използваш по-широката цедка, което означава, че няма да се извлича толкова сок от зеленчуците. Или ще трябва да сменяш цедките. Плодовете и зеленчуците трябва да се нарязват на по-дребни парчета.

МНЕНИЕ

Сокът от тази машина наистина е много хубав. На мен това, което не ми допадна е проблемът с цедките. Аз търся предимно функционалност и не бих сменяла приставки за зеленчуци и плодове, по-скоро бих използвала само по-едрата цедка, за да се улесня. Иначе машината се сглобява и мие изключително лесно и може да изстиска голямо количество сок без никакъв проблем. Само трябва да си отделите малко повече време, но качеството на сока си заслужава :)

Ако GreenPower Kempo ти е допаднала и искаш да научиш повече за нея, може да го направиш ТУК.

Също така, нашите приятели от ФрешМаркет ни предложиха специална отстъпка от цената за теб. Тя е на стойност 5% и може да се възползваш от нея, когато въведеш код ZDRAVEI при поръчката. (отстъпката не важи, когато се застъпва с други промоции)

За всякакви въпроси относно сокоизстисквачките, моля пиши в коментарите и ще ти отговоря възможно най-бързо :)

Сдъвкваща GreenPower

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *