Зелена Магия

Зелена Магия

Този сок е много подходящ за следобедна закуска или да се изпие сутрин на гладно преди закуската. Така тялото ти ще усвои много полезни хранителни вещества и ще се зареди с енергия за целия ден. Съдържанието му го прави една Зелена Магия :)

Целината съдържа перфектният баланс от натрий и калий, което я превръща в естествен електролит – намалява мускулните болки и възстановява изгубената сол в организма. Има изчистващ ефект и регулира кръвното налягане.

Съдържа витамини А, В, С, фолиева киселина, калций, желязо, фосфор, калий, сяра, натрий, силиций.

Съставки:

2 ябълки
1 шепа спанак
1 шепа броколи
2 стръка селъри
1/2 краставица
1/2 лимон

Начин на приготвяне:

Постави едната ябълка в отвора на сокоизстисквачката, добави обеленият лимон и натъпкай хубаво спанака. Сложи втората ябълка и изстискай. След това направи на сок и останалите съставки. Изсипи сокът в чаша и по желание добави малко лед.

Варианти:

• замени спанака с маруля, кейл, листа от цвекло или ряпа…
• добави 1/2 авокадо и блендирай за смути

Зелена Магия

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *