Отказ от Отговорност

Общи медицински условия

Цялата информация на сайта на Здравей не е предназначена да бъде заместител на професионален медицински съвет, диагноза или лечение. Ако търсите професионална медицинска помощ, този сайт няма да ви я предостави.

Zdravei.org и chai.zdravei.org не поемат отговорност за приложението на съветите, продуктите или всякаква друга информация от нашите сайтове от страна на потребителя. Ако не сте сигурни в приложението им, моля да се консултирате с Вашия лекар по отношение на тази информация, която сте прочели или намерили в някой от нашите сайтове. Никога не пренебрегвайте професионалната медицинска помощ.

Отказ от лична отговорност

Всичката информация, която споделям, е базирана на личен опит, изводи, проучвания и наблюдения или е взета от сайт или книга, които са упоменати. Не съм специалист, диетолог или медицинско лице. Сайтът ми няма за цел да дава медицински съвети. Преди да започнеш каквато и да е програма или хранителен режим, моля консултирай се с личния си лекар или диетолог.

Правим всичко възможно, за да гарантираме качеството и истинността на продуктите и услугите, които представляваме. Цялата информация, която ще намерите за нашите продукти, е предоставена с цел да покаже потенциалния резултат, който вие може да постигнете чрез тяхното използване. Няма гаранция, че ще изпитате същите резултати, които са постигнали други наши фенове и клиенти. Отзивите и примерите, използвани на нашите сайтове, не се отнасят за купувача, а за хора, минали наши програми и споделили с нас тяхните лични резултати. Примерите не са предназначени да гарантират, че ще постигнете същите или подобни резултати. Успехът на всеки човек зависи изцяло от него и правилната употреба на нашите продукти. Ние не сме отговорни за действията ви след закупуването на нашите продукти.

Отговорност при неправилна употреба на продукти

1. Всички продукти на Здравей не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Здравей не носи отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

2. Здравей не носи отговорност за психически или физически вреди настъпили след употреба на закупен продукт. Преди употреба задължително се консултирайте с лекар или специалист относно начина на приемане на продуктите.

3. Бременни жени, кърмещи майки и деца под 18 години задължително да се консултират с лекар или специалист преди да употребяват предлаганите продукти.

4. Здравей не носи отговорност за психически или физически вреди, настъпили след употреба на даден продукт. Ако приемате лекарства или страдате от заболяване, задължително се консултирайте с лекар или специалист, преди да приемате предлаганите продукти.

5. Информацията на Здравей има информативен характер и по никакъв начин не следва да влияе на избора и начина на приемане на предлаганите продукти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *