FreshMarket

FreshMarketFreshMarket е нова идея за здравословно хранене и живот, която ще донесе здраве от природата за Вашето семейство. Създадохме марката FreshMarket, защото вярваме, че природосъобразното хранене е пътят към по-щастлив и по-дълъг живот за всеки човек.

Нашата компания е официален вносител на световно известни марки домашни уреди за здравословно хранене. Гамата от уреди, които предлагаме, са последни разработки и са създадени като се ползват високотехнологични материали, безопасни за човека и при контакт с храните. Всички уреди са сертифицирани за безопасност. FreshMarket e място, където ще откриете висококачествени кухненски уреди за по-щастлив и природосъобразен живот. Сред марките, които представяме на българския пазар, са американските сокоизстисквачки Omega и Oscar, Sana, Greenis, блендерите Vitamix и Omniblend, пресоващите машини за сок с два вала Green Power и Angel, дехидрататорите Sedona и Excalibur, центрофужните сокоизтисквачки Catler и още други не дотам познати за нас българите марки. Внасяме и предлагаме уредите на достъпни цени, за да могат всички хората, търсещи промяна  в качеството на живота си, да имат достъп до най-модерните и най-висококачествени машини за сок, за блендиране, за сушене и за отглеждане на кълнове.

Освен с уреди, ние във FreshMarket, ще се радваме да ви подкрепим и с полезен съвет. Разговорите с нас ще ви помогнат да изберете подходящия за вас модел, ще ви предложим нови идеи за хранене, за вкусни сокове, за храни, които сте забравили да включите в диетата си. Ще се радваме да ви покажем най-новите технологии за водене на природосъобразен начин на живот и да научим вашата история! Нека да се променим заедно!

Повече за ФрешМаркет

FreshMarket

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *