Fresh Market

Fresh MarketКои са FreshMarket.bg?

FreshMarket.bg е онлайн магазин за качествени уреди за приготвяне на „жива“ храна. На сайта ни има още интересна информация за здравословния начин на живот и рецепти за природосъобразно хранене. Ние сме екип ентусиасти, отдадени на здравословния начин на живот. Затова търсим най-качествените, устойчиви и най-надеждни сокоистисквачки, блендери, дехидратори, мелнички и други уреди, които са изключително полезни в мисията ни за здравословен живот.

Предлагаме най-качествените сокоистисквачки; проверяваме чрез тестове и изпитания параметрите им; правим обективни прегледи и описваме предимствата им; подбираме ги внимателно, след което Ви ги предлагаме в онлайн магазина. Разбираме, че изборът на качествен уред не е лека задача, а и различните предимства на моделите, затруднява още повече, затова предлагаме консултация на всеки, интересуващ се.

Компанията ни е представител и вносител на световни марки домашни уреди за здравословно хранене като сокоистисквачки Omega и Sana, Angel Juicer, блендери Vitamix, Vidia и Omniblend, дехидратори Excalibur и Sedona, мелнички КоМо.

На фестивала ще представим най-новите модели сокоизстисквачки и блендери, които ще демонстрираме и ще можете да закупите на място с отстъпка! Пожелаваме на Вас, търсещите промяна, стабилно здраве и живот пълен с енергия!

Повече за Fresh Market можете да намерите ТУК и ТУК


Fresh Market Fresh Market Fresh Market

Fresh Market

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *