На 11 и 12.06.2016 се проведе едно събитие с идеална цел – Фестивал на Здравето! Случи се най-забавния, цветен и полезен фестивал свързан със здраве и балансиран начин на живот! Благодарим на всички малки и големи, че се докоснаха и изживяха тази магия! :)


Фестивалът на Здравето беше посетен от около 28000 души от всички възрасти! Радваме се, че имаше много млади хора и много деца!

Проведоха се 23 Безплатни Лекции | 40 Безплатни Спортни Занимания | 40 Безплатни Работилнички | Много Безплатни Консултации и Практики | Десетки Безплатни Игри за Децата – Тенис, Хокей, Катерене, Футбол, Баскетбол, Айкидо, Танци и много други!

И разбира се имаше над 100 цветни изложителя свързани с балансирания начин на живот!


      
      


Фестивал на Здравето   Фестивал на Здравето   Фестивал на Здравето   Фестивал на Здравето   Фестивал на Здравето


Магия - която можеш да разбереш и усетиш само, ако си се докоснал до нея! Събитието надмина и най-смелите ми очаквания, за което благодаря от сърце.
Гюлджан Джебирова
доброволец
Едно невероятно изживяване, трудно за описване. Наистина трябва да се изпита - да се усети магията, да те обхване енергията и да те завърти центрофугата от позитивизъм, действие, всеобща подкрепа и удовлетворение. Бени, огромно БЛАГОДАРЯ за възможността да бъда част от слънчевия и цветен Фестивал на Здравето. Очакваме следващия с нетърпение!
Татяна Николова
доброволец
На такова невероятно, цветно и позитивно събитие човек може само да мечтае да присъства, а аз съм късметлия, че бях там, искам пак :) Бени е невероятно добър организатор, прекрасен човек и най-хубавото е, че сбъдвайки мечтата си помага на толкова много хора и заразява всички около себе си, а помощниците й са уникални и чудесни до един :)
Радина Галова
доброволец
Фестивалът на Здравето беше една прекрасна магия, в която всички се потопихме, за да научим и опитаме нови неща, които правят живота ни по-здравословен, пълен с енергия и щастие. Щастлива съм и благодаря на Бени и прекрасния екип на Здравей, че рализираха с много ентусиазъм и вдъхновение тази чудесна идея, за възможността да бъда част от това вълшебство и да срещна толкова много хора, които са поели отговорност за себе си и искат да живеят по-добър живот! Всички цветни и полезни неща, които се случиха на Фестивала - всички спортни занимания, лекции, вкусните и здравословни продукти на изложителите - толкова много здраве, енергия, жизнерадост на едно място! Незабравимо!!! Благодарим ви!
Стояна Кирова
лектор
Здравейте! Много ми допадна подбора на изложителите. Научих и взех доста полезни неща. :)
Петя Симеонова
посетител
С голямо нетърпение очаквах Фестивала на Здравето. От момента, в който разбрах за него, знаех, че искам да участвам и че ще бъде страхотно! Очакванията ми не само се оправдаха, но бяха и надхвърлени. Организаторите успяха да създадат невероятна атмосфера, в която всички да се чувстват удобно - и участници, и зрители. В такава среда се работи лесно! Възможността да представя Ти-Тап пред толкова много хора, които искаха да научат нещо ново и различно, беше особено вълнуваща. Хубаво е да си сред хора, които не спират да търсят новото. Мога да кажа, че Бени и нейният екип създадоха една много позитивна, жизнерадостна и забавна среща за хората, които искат да бъдат здрави и щастливи и са готови да работят за това. За мен беше огромно удоволствие и чест да бъда част от първото издание на Фестивала на Здравето. С нетърпение очаквам продължението!
Гергана Радович
Специалист по човешки фактор и Мастер Ти-Тап треньор
Modica Artisan Chocolates благодари на Албена, Мария, Юли, Тошко и неговия неуморен екип по поддръжката, на всички доброволци за: - емоциите и забавлението - слънцето в душите, вдъхновен от ентусиазма ви - всички невероятни хора, които срещнахме - това, че усмихнахме малки и големи с изкушенията си - перфектната организация Очакваме Фестивал No 2 ! Complimenti!!
Гергана Мутафис
участник
Много зареждащ фестивал с много зареждащ екип зад него ! Благодарим ви за страхотната организация и отличния микс от малки "здравословни" бизнеси. С ваша помощ представихме Farmpoint.bg на безброй нови клиенти и бъдещи партньори!
Христо Андонов
Фармпойнт
Изключително съм благодарна, че бях част и допринесох за осъществяването на тази Магия, наречена Фестивал на Здравето! За мен това не беше просто един Фестивал, а празник на осъзнаването, празник на добротата и празник на положителната промяна, от която всички се нуждаем. Вярвам, че всички ние сме на правилния път и вървим по пътя на Щастието!
Марти от Здравей
организатор
Благодаря за чудесния ден, всички радости, които доставихте на сина ми и всички полезности, с които си тръгнах аз. :)
Лиляна Илкова
посетител
Фестивалът на Здравето беше страхотен. Организацията беше на ниво, както и всички изложители, разбира се нашата шатра беше най-добрата :) ! Смятам, че посетителите на фестивала също са останали доволни и приятно изморени след два дни на физически активности, нови знания и здравословна храна!
Виктор Стойнов
Доместина
За мен беше повече от удоволствие да бъда част от енергията на фестивала и да помогна за една достойна кауза, а именно една по-здрава България. Вярвам, че всеки от нас трябва да разпръсне магията на фестивала и да предаде посланието за здраве.
Марта Добрева
доброволец
Нашата равносметка след първия Фестивал на Здравето! включва много нова информация, ценни познанства и положителни емоции (+ няколко парчета торта на Rawlly ;) ), които ще ни държат будни поне до началото на следващото издание! Благодарим на екипа на Здравей, както и на всички останали, "замесени" в организацията на събитието. За нас това беше приятно, полезно и интересно приключение, готови сме за втори кръг! :)
NutriGen
участник
НЕПОВТОРИМО ПРЕЖИВЯВАНЕ! Изпълнено с уникални емоции, нови прекрасни приятели, изобилие от здравословни вкусотии, забавни игри, интересни лекции, спортни класове и още куп интересни неща (като смехо-йога) които съм изпуснал покрай лудницата от организацията :)
Георги Искрев
доброволец
Днешният ден ще се помни дълго! И вчерашният също! Фестивалът на здравето наистина Е най-големият, най-веселият, най-пълният, най, най, най от всичко хубаво и добро! Благодаря и прегръщам горещо смелият и дръзновен екип на Здравей, всички тези разкошни хора, които последваха една голяма мечта и я реализираха.. сякаш с лекота :) Бени, Юли, Мария, Миро, Стилиян и всички от екипа и стотици доброволци - показахте на всички как Вселената обича да помага в реализацията на мащабни мечти :) А какво ли още ни предстои... Благодаря на всички с които в тези два дена обменихме мисли, идеи, мечти, усмивки, енергия. Благодаря и на стотината прекрасни и шарени хора, които препълниха шатрата по време на днешната ми лекция. Обичам да ви срещам - нови и стари приятели, хора тръгнали по пътя на себепознанието и добруването. Обичам да срещам очите ви, пълни с радост, понякога сълзи, вълнение и ентусиазъм. Обичам тези моменти на откровения и повдигане - заедно. Днес видях, осъзнах, че хората, поели по пътя на познанието, здравето, на смелата си мечтана реализация, на откриването на своята най-добра версия сме много! Наистина вече сме много! И това е прекрасно :) Нищо след тези два дена няма да бъде същото. Развълнувана съм, защото цялото това множество, всички ние - променяме живота, променяме света си, тук и сега. Благодаря на всички сътворци-чудотворци за това, което преживяхме заедно!
Марти Иванова
лектор
Здравей! За мен Фестивала на Здравето е една сбъдната Мечта! Изключително много се радвам, че се случи и много благодаря на всички, които се включиха, за да осъществим този цветен, усмихнат, здрав, красив, интересен и разнообразен Фестивал! За нас това е началото по пътя към нашата мечата - Да направим поне един милион българи по-здрави, по-осъзнати и живеещи един по-щастлив живот! Каня те с най-голямо удоволствие да мечтаем и творим заедно! :)
Бени от Здравей
организатор
Фестивала на здравето за мен беше преживяване, което ме вдъхнови. Благодарение на него се запознах с невероятни личности, които ми станаха приятели. Този фестивал ми даде увереност, че когато човек иска да направи нещо, цялата Вселена му помага. Организацията беше на ниво, а усмивките истински. Благодарна съм, че преживях тази Магия. Искам още…
Гергана Горанова
лектор и доброволец
Събитието на годината :) Бени, аз и екипа на Vanilla Kitchen сме ти признателни за безкрайните часове организация, труд и подготовка и ти благодарим! Беше прекрасно!
Vanilla Kitchen
участник
Благодаря! Благодаря! Благодаря! Великолепен ден, великолепна организация!
Марияна Ставрева
участник
Благодаря! Благодаря! Благодаря! За страхотната организация, за положения труд и усилия, за топлината и усмивките! Продължавайте все така. Ще очакваме следващото събитие с голямо нетърпение :)
Елица от Самоделия
участник
За първи път в живота си бях част от толкова мащабно събитие, което ме зареди с позитивизъм, спиращи дъха моменти, емоции и много усмивки. Този фестивал за мен беше уникално изживяване, което ми даде и много приятели. Благодаря на организаторите, че можах да бъда част от този грандиозен ФеСтИвАл на ЗДРАВЕТО! П.С. следващата година много искам да бъде 1 седмица. Обичам ви!!!!
Ваня Надевска
доброволец
Два дни близо до природата, хората и по-балансирания начин на живот: благодарим на организаторите, доброволците, участниците и хилядите посетители, които направиха Фестивала толкова шумен, забавен и незабравим!
Пекарна Рустика
участник
Радвам се, че бяхме лектори с дъщеря ми на този Фестивал на здравето. Благодаря, че има личности, които се заемат с организацията на подобен вид събитие, защото точно от такива хората имат нужда, за да повярват в доброто и в себе си. Благодаря, че бях част от най-красивия и най-забавния Фестивал на здравето.
Маги Горанова
лектор и доброволец
На мен ми хареса супер много...събота бях целия ден почти (неделя половината).. разходих се навсякъде из базара... разнообразието беше уникално. Спортните мероприятия също ми се сториха много полезни, йогата и Ванката показваше много интересни неща. Хареса ми много и в страни леката атлетика..състезание за деца.. постоях там известно време изглеждаха, че много се забавляват и родители и деца. Танците на сцената - зумба и латино хванах, добро настроение създадоха :) Разбира се, няма как да пропусна и Юли с историите на сцената както и клипчетата, които правеше измежду хората! Нямам забележки.. поне не мога да се сетя за нещо конкретно! И на Рошко му хареса :))))
Боряна Дамянова
посетител
Хиляди благодарности на целия екип на Фестивала на Здравето за огромния труд,перфектната организация,неизчерпаемата енергия и заразителния ентусиазъм!!!Показахте как могат да се реализират мечтите!!! Изключително сме щастливи и доволни от участието си във Фестивала на Здравето!!!Прекрасна възможност стотици хора за научат за нашата дейност и ползите от нея!!!
Силвана Попова
участник
Бени и екипа около нея са живото доказателство, че една на пръв поглед малка, но много благородна идея, може да увлече голямо множество от най-различни хора. За мен това мероприятие не беше просто фестивал, а сбъдната кауза да направим заобикалящата ни среда още по-добра. Здравейте и бъдете Здрави! ;)
Владимир Николов
доброволец
Наистина беше прекрасно! Нямам търпение за следващия Фестивал :)
Ива Янева
посетител
Всичко беше страхотно. Казвам го и от гледна точка на участник и на консуматор. Организацията беше изключителна, а доброволците според мен бяха ядрото на Фестивала. Хареса ми и разнообразието от игри, спортове и инициативи, наистина имаше за всеки по нещо. Беше много пъстро, жизнерадостно и зареждащо. Браво на целия екип!!! БРАВО :)
Рали
участник
Ето и моята гледна точка на Фестивала. :) Беше много ценно, полезно и много забавно. :) Специални благодарности за всички, които участваха в организацията на събитието и го направиха толкова успешно. :)
Ивайло Соколов
лектор и участник
Усещането да си част от общата мисия здраве е страхотно. Благодарим на организаторите, че ни позволиха да допринесем за това и да споделим щастие и опит.
Рая Ангелова
Натурал Козметик
Фестивал на Здравето се превърна в повече от фестивал! Това беше празник, осъществена мечта, огромна магия, много положителна енергия, срещи с нови и невероятни приятели, много усмивки на лицата на малки и големи и една голяма крачка към по- здрава България. Всеки, който присъства създаде и се потопи в магията на това събитие. А пък аз исках да продължи поне още месец :) Благодарим от сърце на хилядите участници тази година и нямаме търпение до следващия празник на Здравето:)
Мария от Здравей
организатор
Впечатлена съм от организацията и разнообразието на Фестивала. Най-много ни зарадваха работилничките за децата, танците пред сцената и стената за катерене. Като цяло си изкарахме чудесен семеен уикенд. Благодаря!
Мая Филипова-Демирева
посетител
Прекрасен фестивал се получи, толкова хубава енергия и невероятно добра организация (но вие си знаете ;-) Благодаря ви, момичета и момчета за вдъхновението ви, за ентусиазма и отдадеността ви!
Ани Димитрова
лектор
Искам да благодаря на организаторите, доброволците, посетителите... и всички други, които бяха част от осъществяването на Фестивала на здравето!
Георги Плешков
участник
Благодаря за възможността и аз дам своя принос за един по-добър свят. Не е необходимо да правим големи неща, но всеки ден една крачка повече. Да продължим по пътя..... :)
Гергана Дойчинова
участник

Фестивал на Здравето

13 коментара по “Фестивал на Здравето”
 1. Бих искала да участвам като доброволец. Идеята ме заплени от момента, в който стана известна. Силните ми страни за работа по този проект са организация, обучение и представяне, работа с гости. Здравословния и балансиран начин на живот е моя цел, която постепенно се реализира. Ще се радвам, ако чрез участието си мога да допринеса за това и други хора, малки и големи, да поемат по същата тази пътека.

  1. Скоро ще започнем да набираме доброволци, следи сайта за повече информация.

 2. Здравейте,искам да се запиша като доброволец в подготовката на фестивала на здравето

 3. Здравейте, казвам се Галина Стефанова и съм собственик на Хелти Фуудс енд Дринкс ООД Произвеждаме спортни и здравословни продукти. Можете ли да ми кажете как става записването за щанд на Фестивала на здравето. Цени и условия за участие. Предварително Благодаря!

 4. Здравейте, може ли да ми кажете дали на фестивала ще се продават продукти на изложителите?

  1. Здравей, Роси :) Да, на Фестивала на Здравето изложителите ще продават продукти на щандовете си.

 5. Здравейте,

  Имам въпрос относно организацията и протичането на различните уъркшопи, занятия и спортове по време на фестивала.
  Едно от изискванията е да се явяваме 30 минути преди старта на занятието или спорта, но примерно ние сме се записали/регистрирали на 3 различни и последователни от 15:00, 16:00, 17:00, как да разберем продълйжтелността на всяко занятие, това означава ли, че трябва да си тръгваме 30 мин. по-ранно от всяко занятие, за да не изпуснем регистрацията за следващото? Тези, които са с онлайн регистрации задължително ли е да идваме 30 минути по-рано или е достатъчно само 15 мин. по-рано да се явим, за да не загубим он-лайн регистрацията си? И дори само 15 мин. по-рано да трябва да дойдем, това не означава ли отново, че реално трябва да си тръгнем по-рано от предходното занятие, в което участваме?

  Благодаря за отделеното време и внимани!

  Поздрави,
  Габриела Стоименова

  1. Здравей :) Идеята е всички да минат да си вземат билетчето за всичко, за което са се регистрирали 30 минути по-рано. Това може да се направи преди всички занятия и така ще си имате подсигурени резервации за всички занятия, за които сте си запазили билети.

 6. Здравейте, от доста време съм си резервирала билети за отделни лекции. Вчера, когато започнах да ги разпечатвам се сетих, че ще идвам с дъщеря си, която е доста ентусиазирана и няма търпение да дойде с мен. Но, осъзнаха, че съм си заявила само по 1 билет, т.е. когато заявявах билетите, нямах идея, че ще идвам с нея, а вече няма свободни места за лекциите, които представляват интерес за мен. Тя е на 11 години и се чудя, дали ще може да влезе с мен, тъй като се притеснявам да я пусна за близо час навън, без да мога да я наблюдавам. Надявам се, все пак, че ще се намери вариант.
  Благодаря ви предварително и до събота!

 7. Здравейте, от доста време съм си резервирала билети за отделни лекции. Вчера, когато започнах да ги разпечатвам се сетих, че ще идвам с дъщеря си, която е доста ентусиазирана и няма търпение да дойде с мен. Но, осъзнаха, че съм си заявила само по 1 билет, т.е. когато заявявах билетите, нямах идея, че ще идвам с нея, а вече няма свободни места за лекциите, които представляват интерес за мен. Тя е на 11 години и се чудя, дали ще може да влезе с мен, тъй като се притеснявам да я пусна за близо час навън, без да мога да я наблюдавам. Надявам се, все пак, че ще се намери вариант.
  Благодаря ви предварително и до събота!

 8. Интересно е да присьствам,но на тези дати сьм ангажирана.Благадаря за поканата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *