Идея и Организатор Идея и Организатор Идея и Организатор

Идея и ОрганизаторИдеята на Фестивала

Фестивал на Здравето е събитие с идеална цел, което се провежда ежегодно. Това е най-големият, най-цветният, най-забавният и най-достъпният фестивал за Здраве и Балансиран начин на Живот в България! Идеята му е да популяризира балансирания начин на живот сред българите и особено сред младите и децата.

Събитието е напълно безплатно за всички посетители – те могат свободно да посетят десетки лекции, спортни класове, работилнички, спорт на открито, масажи, техники, консултации и много други. Целта на Фестивала е посетителите не само да гледат, а да се потопят в прекрасната атмосфера и да опитат различни видове спорт, да разберат как могат да се хранят по-добре, да приготвят различни здравословни рецепти, да научат различни техники за физическо и психическо разтоварване, да поиграят и да се докоснат до Здравето по един достъпен и много позитивен начин.

Желанието ни е да помогнем на възможно най-много българи да се докоснат до този начин на живот и да разберат какви са ползите. Ние създаваме една по-здрава България! Идея и ОрганизаторОрганизатор на Фестивала

Фестивалът на Здравето се организира от проекта Здравей. През 2017 година Фестивалът ще се осъществи с фондация „Кажи Здравей на Здравето“, която е част от Проекта Здравей – www.zdravei.org

Мисията на Здравей е да направи 1 000 000 българи по-здрави и по-осъзнати и да им помогне да водят по-удовлетворен живот.

Здравей е най-голямата платформа за балансиран живот в България и обединява знанията, уменията на експертите и любителите в областта на Здравето!

  • над 112 000 фена във Фейсбук
  • сайтът се посещава от над 40 000 уникални посетители седмично
  • имейл база от над 25 000 човека

Идея и ОрганизаторФестивал на Здравето 2017-та!

Идеята за 2017 година е да създадем един още по-добър и полезен за хората Фестивал на Здравето! Отново напълно Безплатен, за да могат повече хора да се докоснат до Магията на Здравето!

Фестивалът този път ще бъде в три дни – 30.06 – 02.07.2017 и ще се проведе отново на Голямата Поляна в Южен Парк.

Очакваме над 50 000 посетителя. Предвидили сме по-голям брой мероприятия, игри и състезания, по-голяма площ за изложителите + концерт с любими български изпълнители!

От бутона долу може да разгледаш детайлно какво сме предвидили за 2017-та година + данни от 2016-та – съдържание на Фестивала, профил на посетителите, отразяване, отзиви и много други.


Идея и Организатор


Идея и Организатор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *